STATUS:19 ET ØJEBLIKSBILLEDE AF PROFESSIONELT DANSK FOTOGRAFI - STATUS:19 ET ØJEBLIKSBILLEDE AF PROFESSIONELT DANSK FOTOGRAFI -

STATUS:19 ET ØJEBLIKSBILLEDE AF PROFESSIONELT DANSK FOTOGRAFI

STATUS:19 et øjebliksbillede af professionelt dansk fotografi i Viborg og København.

Vores billede af Joy Caroline Morgan/Sparrow albumcover, er udtaget til udstillingen STATUS:19.

Fotograf: Maria Sattrup

Konceptudvikling: Joachim Høst

Styling: Rikke Wackerhausen

Makeup: Naja Jensen

UDSTILLINGEN VISES PÅ FOTODAGE I VIBORG D. 3. – 26. MAJ 2019 OG PÅ COPENHAGEN PHOTO FESTIVAL FRA D. 6. JUNI , NÆRMERE OM STED OG TID FØLGER.

 

STATUS:19 – der for!
Formidling og visualisering er tæt forbundet. Fra de første streger på en sten, til hulemalerier, som fortæller fantastiske historier og forstås af alle. Derfra til udviklingen af forståelige skrifttegn og forskellige skriftsprog, der mistede den universelle forståelse, som kan skabes gennem ét billede.

Fotografiet har gjort det stadig nemmere og hurtigere at formidle de fleste budskaber i et universelt billedsprog, som er vigtigt i den voksende og stadigt hurtigere informationsstrøm. I den strøm er fotografiet visuelle oaser, hvor man stopper op og på et splitsekund får fortalt en historie, kaldt på fordybelse, skabt
eftertanke eller får givet ny inspiration.

Med STATUS:19 er der ud af 2.500 indsendte fotografier fra danske fotografer, sammensat et øjebliksbillede, der fortæller, hvordan professionel fotografi kan bære alle former for budskaber i en verden, der aldrig har været så visuel!

Peter Thornvig
STATUS:19 / DJ:Fotograferne

Se flere portrætter af kvinder her: Portrætter af kvinder