Cases Archives - Cases Archives -
SIDEBAR

AP Pension

0 comments
mar 09 2020

Til AP Pensions 100 årsskrift, har jeg fotograferet de to forhenværende direktører, Holger Dock og Hans Boye Clausen, samt den nuværende, Bo Normann Rasmussen. Vi tog billederne hos AP Pension, og medbragte baggrundsruller og lys.

READ MORE

Island med Geismars

0 comments
sep 05 2019

I Juni måned var jeg på Island sammen med Geismars Væverier A/S, for at besøge farmen som producerer  edderdun til deres dyner. Det har Trine Beckett skrevet en fin artikel om, som kan læses i Børsen Pleasure fra torsdag d. 5. september 2019.  Det var den vildeste oplevelse, at se og fotografere den smukke natur, og jeg anbefale alle at tage en tur derop.  

READ MORE

STATUS:19 ET ØJEBLIKSBILLEDE AF PROFESSIONELT DANSK FOTOGRAFI

0 comments
maj 01 2019
Post's featued image.

STATUS:19 et øjebliksbillede af professionelt dansk fotografi i Viborg og København. Vores billede af Joy Caroline Morgan/Sparrow albumcover, er udtaget til udstillingen STATUS:19. Fotograf: Maria Sattrup Konceptudvikling: Joachim Høst Styling: Rikke Wackerhausen Makeup: Naja Jensen UDSTILLINGEN VISES PÅ FOTODAGE I VIBORG D. 3. – 26. MAJ 2019 OG PÅ COPENHAGEN PHOTO FESTIVAL FRA D. 6. JUNI , NÆRMERE OM STED OG TID FØLGER.   STATUS:19 – der for! Formidling og visualisering er tæt forbundet. Fra de første streger på en sten, til hulemalerier, som fortæller fantastiske historier og forstås af alle. Derfra til udviklingen af forståelige skrifttegn og forskellige skriftsprog, […]

READ MORE

Spring Copenhagen

0 comments
apr 30 2019

Spring Copenhagen er netop i april 2019 kåret som Danmarks bedste iværksættere i TV2 programmet “Vejen til Seier”. De blev udvalgt blandt 700 iværksættere, og nåede hele vejen til tops, og vandt en investering på 6 millioner kroner fra Lars Seier. Vi har leveret film og foto til Spring Copenhagen, siden de startede tilbage i 2015 og her er et blandet udvalg af billeder, som er brugt til deres website, kataloger, messer, salgsmateriale og brochurer. Besøg også Spring Copenhagen her: https://springcopenhagen.com/  

READ MORE

Apof

0 comments
apr 11 2019

Maria Sattrup har skudt lookbook og Imagebilleder til APOF – A Piece of Favourite.

READ MORE

Roskilde Festival

0 comments
apr 03 2019

I 2018 var jeg første gang fotoredaktør for Roskilde Kommunikation under selve festivalen. 3. April 2019, er jeg startet som fast tilknyttet fotoredaktør – jeg glæder mig til at komme i gang. Her er et par af min skud fra 2018.

READ MORE