Video Archives - Video Archives -
SIDEBAR

“Haribo” TV-reklamefilm

0 comments
nov 16 2014
Post's featued image.

Luk op for noget godt…. En Sattrup&Høst produktion , hvor vi fik opgaven at adaptere en engelsk Haribo reklamefilm til det danske, norske, svenske og finske marked.

READ MORE

“Beyond Words” Kortfilm

0 comments
nov 09 2014

Short Feature. Director/Producer: Helene Moltke-Leth Mixture Film DOP: Maria Sattrup Filmen blev udvalgt til FILMPOEM FESTIVAL i Antwerpen 2014, og til ZEBRA POETRY FILMFESTIVAL i Berlin 2014, hvor vi tog med ned og præsenterede den.  

READ MORE

DR

0 comments
nov 07 2014

TVproduktion – Dagens Sang og Jul på Slottet til Danmarks Radio DRs kor i andre rammer Sattrup & Høst har stået for TVproduktion af Dagens Sang og Jul på Slottet. Hver dag på DR K bliver DRs kor præsenteret i forskellige situationer, som Sattrup&Høst selv har sat rammerne for. Det var Danmarks Radios ønske at vise den danske befolkning, hvem deres kor er – se her nogle af Sattrup&Høsts kreative indslag til, hvordan man kan præsentere koret på en mere levende og anderledes måde. Frem til nu er det blevet til 25 film. Sattrup&Høst står for alt fra ideudvikling, fotografi, optagelser […]

READ MORE

Haribo

0 comments
sep 24 2014

Luk op for noget godt…. En af de større reklamefilmproduktioner i Sattrup&Høst regi blev til, da vi fik opgaven at udvikle og producere en Haribo reklamefilm og gøre den egnet til det danske, norske, svenske og finske marked. Her kan du følge med i tilblivelsen og se det endelige resultat.

READ MORE